Tribune Media

Компанията „Дентал Трибюн България“ е създадена през 2006 г. и е част от Dental Tribune International Publishing Group – международно издателство, базирано в Лайпциг, създадено от водещи дентални издатели от целия свят. Комбинираното портфолио (принт и онлайн) на международната група включва повече от 100 търговски издания, които достигат до над 650 000 дентални специалисти в повече от 90 страни. Изданията се отпечатват на над 25 езика.

От началото на 2017 г. “Дентал Трибюн България” започва да оперира под наименованието Tribune Media, поради успешното разработване на множество нови проекти в портфолиото, които не са свързани само с бранда Dental Tribune.

Портфолиото на българската компания включва един от най-влиятелните и четени вестници на родния медиен пазар за дентални издания – в. „Дентал Трибюн“, специализираните приложения с различен професионален фокус, бизнес гайда today, онлайн платформата на български език www.dental-tribune.com, сайта за дентално образование www.dtstudyclub.bg, ежегодните награди на в. „Дентал Трибюн“ – Националния дентален конкурс „Усмивка на годината“, както и няколко ежегодни научни конференции.

Проектите на Tribune Media се отличават с високото си качество и стил и имат стабилна читателска аудитория сред водещите български дентални професионалисти.

Нашата цел е да предлагаме иновативни и висок клас инструменти за продажби на денталната индустрия и по тази причина непрекъснато развиваме и адаптираме своето портфолио.