Вестник Dental Tribune

Вестник Dental Tribune е специализирано издание по немски лиценз, в таблоиден формат, насочено към българските дентални специалисти. Вестникът е българското издание на Dental Тribune International (DTI) – базираният в Лайпциг германски издател на международната медия с разпространение в над 90 страни по света на 25 езика.

Вестникът предлага достъп до последните новини и информация във формат, който е лесен за четене и пасва отлично на натовареното ежедневие на зъболекарите. Включва практическа и актуална информацияза управлението на практиката, клиничните процедури, новости от индустрията и събития, като всичко това е предназначено да се чете и да се приложи в ежедневието.

Вестникът предлага интервюта с изтъкнати практикуващи зъболекари и представители на индустрията. Международната мрежа от кореспонденти и редактори осигурява журналистика на най-високо ниво.

Излиза 10 пъти годишно в луксозен А3 формат.

От 2018 г. изданието стартира и своята дигитална версия, като всеки който желае може да направи своя абонамент и за дигиталното издание.

Разпространява се на абонаментен принцип и чрез свободна ръчна продажба по време на най-значимите дентални изложения и конгреси.

Абонамент за Dental TribuneКъм сайта на вестника

Специализирани издания

Компанията създава и 10 специализирани издания през годината в 7 различни тематики: Endo Tribune, Laser Tribune, Digital & CAD/CAM Tribune, Ortho Tribune, Implant Tribune, Perio Tribune, Esthetic Tribune. Всяко от тях е неразделна част от Dental Tribune, като читателите разполагат всеки месец с различно издание.

Специализираните издания включват клинични случаи на практикуващи и уважавани специалисти от цял свят. Написани в приятен за четене стил и обяснявайки използваните техники с голямо пространство за снимков материал, изданията са вид ръководство за избор на продукти от клиницистите в ежедневната им практика.

Специализираните издания са в луксозния A3 формат на Dental Tribune и са между 4, 8 и 12 страници.

10 години Dental Tribune

През декември 2016 г. Dental Tribune отпразнува 10 години от издаването на първия брой на българското издание, което е част от международната дентална медия Dental Tribune International.

Десетгодишнината бе достатъчно добър повод издателството да представи специална селекция на най-добрите научни статии от вестник Dental Tribune и списание Cosmetic Dentistry през годините и да ги публикува в самостоятелно колекционерско луксозно издание от над 150 страници, което читателите да съхранят в личната си библиотека.

Изданието е в наличност, и можете да го поръчате на телефон: 0897 958 321 срещу сумата от 35 лв.

Абонамент

Абонирайте се и получавайте всичките 10 броеве на Dental Tribune и неговите специализирани издания през цялата 2019 г.

Вариант 3

Дигитален
вестник

150 лв.

Абонамент

Бизнес гайд today

Бизнес гайдът today e официалното издание на най-голямото медицинско и дентално изложение „Булмедика/Булдентал”. Той е по лиценз на Dental Tribune International и се реализира съвместно с агенция „Булгарреклама” – организатор на изложението.

today е гайд за посетители и изложители с широка гама продуктови новини и всякаква основна информация за изложението.

Излиза веднъж годишно, през месец май, по време на специализираното изложение „Булмедика/Булдентал” в луксозен пълноцветен А3 формат.

Разпространение: безплатно, преди (като вложка на вестник Dental Tribune) и по време на изложението.