Продължаващо обучение

Не спирайте да се учите и усъвършенствате вашите умения. Разгледайте семинарите и курсовете, които Tribune Media организира.

Ключови фактори за успешна имплантологична практика

На 30 и 31 март 2018 г. в София Biometric Ltd. в лицето на своя основател д-р Timo Paberit ще представи новата имплантатна система пред българските имплантолози. Двата научни дни ще включват лекционен и практически курс. Събитието се реализира с медийната и организационна подкрепа на Dental Tribune.

Програма Регистрация

Оклузия и естетика. Лекционен и практически курс

Оклузия и естетика. Лекционен и практически курс

През 2017 г. Tribune Media стартира партньорство със световноизвестната Dawson Academy. Основната програма „Оклузия и естетика“ в 4 модула, която академията предлага, е разработена като цялостен план за общопрактикуващи дентални лекари, специалисти и други членове на денталния екип, които желаят да създадат високоефективна практика. Курсовете за продължаващо образование, които се провеждат в централата на Dawson Academy в Англия, целят да предоставят на денталните професионалисти необходимите умения за практикуване на качествена цялостна дентална медицина.

Програма
Оклузия, естетика и дигиталната революция

Оклузия, естетика и дигиталната революция

През 2017 г. световноизвестната академия за напреднало дентално обучение DAWSON ACADEMY представя в София първокласно научно събитие, посветено на денталната естетика и оклузията, с двама от своите последователи и сътрудници: д-р Иън Бъкъл, Великобритания (клиничен директор на академията), и д-р Селар Франсис, България (клиничен инструктор в академията). „Оклузия и дигиталната революция” се организира от Dawson Academy съвместно с Dental Tribune България и Българската академия по дентална козметика (BGACD).

Програма

Smile of the Year Symposium

През 2018 г. организаторът на конкурса „Усмивка на годината“ в. Dental Tribune представи за първи път журито в конкурса на специален Smile of the Year Symposium.

Бутиковата проява представи лекции и уъркшоп сесии, водени от членовете на съдийския екип и срещна лице в лице участници и жури.

За симпозиума
Dental Tribune Conference @ Buldental

Dental Tribune Conference @ Buldental

Dental Tribune Conference @ Buldental следва концепция за ежегодна независима научна среща с богата лекционна програма, обхващаща теми от различни сфери на денталната медицина, с участието на някои от най-изявените български и чуждестранни специалисти по време на най-голямото търговско изложение в страната „Булмедика/Булдентал”. През 2017 г. предстои второто издание на конференцията, което, изцяло в стила на изд. Dental Tribune, обещава да бъде истински мащабно. Пълната програма ще бъде обявена в началото на следващата година, а дотогава запазете в деловия си календар датите 17-19 май 2017 г.

Dtstudyclub.bg

Dtstudyclub.bg

Dental Tribune Study Club (DTSC) е онлайн платформа за дентално образование и отлична възможност за зъболекарите да се срещнат с други зъболекари и членовете на екипа им, както и да се обучават в приятелска и непринудена среда. Благодарение на www.dtstudyclub.com DTI повиши стандарта на тази идея.